Tröttnat på att försöka kasta spännbanden på plats? Testa då Cargo Strap Pitcher.

Vardagen för en chaufför innebär så mycket mer än att köra sitt fordon. Det är till exempel last som ska lossas, lastas och framförallt spännas fast. Under en arbetsdag kan det bli många onödigt svåra kast när spännbanden ska kastas på plats. Dessa kast kan i längden ge upphov till så kallade åkaraxlar eller i värsta fall innebära svåra fallolyckor.

För dig som vill undvika att du och dina medarbetare skadas finns nu en lösning för att få spännbanden på plats. Cargo Strap Pitcher heter lösningen som förenklar, förbättrar och effektiviserar vardagen. Du placerar spännbandet i Cargo Strap Pitchers korg och teleskoparmen justeras till rätt längd. Genom att sedan knacka till med kastaren mot takkanten eller mot lasten, så rullar spännbandet över och ner på andra sidan.

Företaget bakom Cargo Strap Pitcher är Djärfs Åkeriservice AB. Magnus Djärf som är vd på företaget och även den som har utvecklat produkten har själv kört lastbil i 25 år.

– Om jag hade haft Cargo Strap Pitcher redan när jag började köra lastbil för 25 år sedan så hade jag sluppit mina åkaraxlar idag. Vi har såklart utrustat alla våra chaufförer med Cargo Strap Pitcher och responsen jag får från killarna och tjejerna i bilarna är att detta verkligen underlättar det dagliga arbetet. På det här viset blir vi effektivare samtidigt som vår personal slipper skador, kan det bli bättre? säger Magnus Djärf.

Djärfs Åkeriservice AB har valt KG Knutsson AB som samarbetspartner.