Per Jonsson går till Allan Bruks AB. Efter 12 år som ”mässgeneral” och ansvarig för Elmias skogsmässor började Per Jonsson som säljare hos Allan Bruks AB (ABAB) från och med den 13 februari.
ABAB välkomnar Per, som kommer att jobba med att utveckla försäljningen av företagets egna produkter, som business unit manager. Förfrågan på ABAB:s tekniker bara ökar och allt tyder på att biobränsleaktörer har framtiden för sig.
– Vi är inne i en mycket spännande expansionsfas och ser Per som en enorm resurs efter många års arbete med skogsmässor som SkogsElmia och Elmia Wood. Han har även tidigare varit säljare av flishuggar och är insatt i branschen, säger Kia Bruks Thyrén, marknadschef på ABAB.
– Det har varit 12 bra år på Elmia, men nu är det dags att gå vidare med nya utmaningar, säger Per Jonsson.