Med en egen ”Commuter Mug” slipper du balansera en ostadig brännhet pappmugg. Dessutom är den bättre för miljön.
Nya PRIMUS Commuter Mug är gjord i tålig plast med dubbla väggar som förhindrar att man bränner fingrarna. Muggen ska dock inte förväxlas med en termos, utan är tänkt att hålla drycken i drickfärdig temperatur när man är på språng. Att beställa takeaway-kaffe i sin medhavda mugg är ett bra och enkelt sätt att skona miljön.
Commuter Mug öppnas eller stängs med ett enkelt knappklick. Med silikonpackningar som förhindrar läckage kan den till och med läggas ned i väskan utan risk för spill. På hemmaplan eller kontoret är det lätt att ta isär muggen och diska.
PRIMUS Commuter Mug finns i två storlekar, 0,3 och 0,4 liter, med färger som lyser upp vardagen: cerise, rosa, gul, grön, turkos och orange eller klassiskt röd.