Efter ett par tuffare år i finanskrisens tecken, ser nu Mählers av en ökad orderingång, samt stort intresse för nya produkter.
För att möta detta stärker det anrika företaget upp med att anställa en ny försäljningschef.
Ann-Catrin (Anki) Abbing, 45 år och boende i Örnsköldsvik har arbetat inom försäljning i stort sett hela sitt yrkesverksamma liv och senast som försäljningschef på Kopparbergs bryggerier (2003-2009) och Procurator (2009-2012).
– När jag fick möjligheten att stärka Mählers mycket kompetenta säljkår, blev jag stolt och glad. Jag ser fram emot att strukturera och utveckla säljkåren tillsammans med vår VD Hans Hanses och övriga kollegor säger Ann-Catrin Abbing.

Ann-Catrin Abbing brinner också för sin hobby, hästar & hoppsport detta torde passa bra ihop med att vara en engagerad säljchef som är målinriktad, och har en drivande och resultat inriktad personlighet och ledarstil.
Ann-Catrin ser sig också som en strukturerad humanist som tror på att alla individer kan utvecklas och lyckas med trygghet, tydlighet och rätt coachning.
– Mählers har en mycket fin historisk försäljning, samt ett aktat varumärke. Min främsta uppgift blir att utveckla den befintliga försäljningen, och att anpassa den till dagens mer konkurrensutsatta försäljningsklimat, med hjälp av mina medarbetares höga kompetens och min försäljningsstrategi säger Mählers nye försäljningschef.