Swedish Learning Awards delar varje år ut priser till vad man anser vara utbildningsbranschens främsta aktörer där man vill inspirera, inspireras och uppmärksamma årets mest lyckade kompetenssatsningar. Man vill kort sagt rikta strålkastarna mot Sveriges bästa utbildningslösningar och leverantörer.
TYA tillsammans med leverantören Houdini Group AB fick på prisutdelningsgalan häromveckan silvermedalj för en ny produktion om elearning i sparsam körning för tunga maskiner (SKA). Något vi är mycket stolta över säger TYAs vd Bill Rehn.
– Vi har faktiskt sysslat med utbildning för transportbranschen sedan 1975 och tycker att vi har en gedigen erfarenhet av pedagogik samtidigt som vi hela tiden vill hänga med och vara öppna för ny teknik och nya ideer och då känns det extra roligt att vi belönas inom elearningområdet. 
Motiveringen lyder:
”En snygg och stark lärupplevelse som på ett lekfullt och inspirerande sätt når en hög pedagogisk nivå. Produktionen har en smakfull blandning av spelmoment och fakta i text, bild och filmsekvenser. Produktionen sporrar deltagaren till att aktivt lära sig mer för att nå varje delmål. Uppföljning av resultat speglas och ger hög önskvärd kompetens.”