Den 24 maj blir det konsert med slalomkungen André Myhrer och Segertåget för att fira världscupsegern och SM guldet i slalom på Wik Event i Upplands Väsby strax norr om Stockholm.
Det blir en folkfest med en unik chans att se och höra André Myhrer spela tillsammans med sitt band Segertåget. Men det stannar inte vid slalom. Rallyesset Patrik Flodin finns också på plats och ställer upp och tävlar i Nascar med besökarna. Första pris är att få hänga med Patrik på en riktig rally-ride.

Man kan även äta och dricka, prova att köra Segway, kasta lasso, laserpistolskytte och mycket annat kul under denna folkfest. André Myhrer har under året bland annat sponsrats av HSP Gripen och under kvällen kommer man kunna se ett urval av deras produkter. När man lämnar sin fribiljett i entrén deltar man automatiskt i tävlingen om ett par Nordica, signerade av André Myhrer.
– Att få vara med i processen när någon man sponsrar tar hem en världscupseger i slalom känns väldigt speciellt! Naturligtvis blir vi också glada om någon tycker att våra gripare är intressanta, men framförallt vill vi bjuda in till en härlig festkväll, säger Tomas Jonsson, vd för HSP Gripen och värd för kvällen.

Alla är välkomna till AfterExpo som handlar väldigt lite om gripare, men oerhört mycket om att träffas och ha kul. Festen kör igång kl 15.00 den 24 maj och pågår till 01.00. André Myhrer och Segertåget spelar kl 17.00 och kl 21.00. AfterExpo är öppet för alla och det finns plats för 15 000 personer.

Fribiljetter finns ute nu och laddas enkelt hem på AfterExpos hemsida.