Den 24 till 26 maj står vi redo att möta er, våra annonsörer och läsare på MaskinExpo’s nya utställningsplats, Skepptuna golfbana som numer kallas STOXA, Stockholm Exhibition Outdoor Area. Den gamla golfbanan har förvandlats till ett unikt mässområde med montrar från nio kvadratmeter till hela 4 800 kvadratmeter. Över 500 företag är anmälda och arrangörerna hoppas på att överstiga förra årets totala besökssiffra och rekord på 32 114 personer under de tre dagarna.
I monter P33 hittar ni oss, så stanna gärna till och ge tips, prata om maskiner, lastbilar, skogsredskap eller varför inte vädret?
Under mässans gång hittar ni Ylwa Stake, Tommy Flodberg, Åsa Arvidsson och Louice Järveryd i montern, och vår journalist Ove Hansen kommer vara där på torsdagen för att göra mässvepet som kommer ut i nästa nummer av Åkeri & Entreprenad, så ta med det stora leendet!
Vi är alla laddade inför mässan och hoppas att ni är det med!

Louice Järveryd, Ylwa Stake, Tommy Flodberg,
Ove Hansen och Åsa Arvidsson­ (ej med på bilden)
kommer finnas i Åkeri & Entreprenads monter.