Vågab Tamtron Sverige har under den senaste tiden lanserat två nyheter – Power och Master – en helt ny typ av vågar.
Power, den nya hjullastarvågen, är utvecklad på en helt ny plattform, helt skild från de andra vågarna­ i sortimentet. Den är utrustad med touchskärm i färg, backkamera och GPS-positionering. Power är extremt användarvänlig och tydlig. Den nya plattformen gör det även enklare att utveckla ytterligare funktioner­ allteftersom. Precis som föregångaren finns Power i olika versioner­ som går att uppgradera vid behov.
Master hjullastarvåg är enkelt, praktiskt och smidigt. Master är designad för de som har behov av enkel vägning.­ Master erbjuder bra precision och du kan till och med montera den själv. Master är utrustad med färgskärm, individuella minnen, sortimentsregister­ och en färgstapel som visar att man kör maskinen rätt för optimal vägning.