McCullochs nya skyddskläder är lika säkra som smidiga att bära. I kollektionen finns kläder, gummistövlar, hjälm och handskar för stora som små arbets-uppgifter i skog och mark.
Byxorna klarar av att stå emot en sågkedja­ som har en hastighet på 20 meter i sekunden. Midjebyxornas och hängselbyxornas­ material,­ 65 procent polyester och 35 procent bomull, andas på ett sätt som gör byxan­ bekväm­ att ha direkt mot huden också när det är varmt ute. Den som föredrar andra byxor kan sätta McCullochs­ skyddande chaps i polyester över, också de i säkerhetsklass 1.
Jackorna har justerbar midja, kardborreband runt handleder och god ventilation. Utöver dessa plagg finns en lätt och bekväm bomullsskjorta. Byxan finns i storlekarna 46–60 och skjortan finns i storlekarna M–XXL.
Gummistövlarna har sågskydd, stålhätta och en stadig och halkfri sula. Hjälmen har både hörselskydd och visir. Handskarnas ovansida är i vattenavstötande polyester och är förstärkta på insidan.