Truck-Line har nöjet att presentera sitt program av extraljusbågar till alla lastbilsmärken på den svenska marknaden. Bågarna som går under namnet ”LightFix” är tillverkad av Ø 70 mm rostfria rör som är polerade spegelblanka.
Lightfix har hög kvalitet och perfekt passform. Bågarna levereras som standard komplett med monteringssats och fördragen kabel för fyra extraljus. De lösa klämfästena gör att dessa bågar går att kombinera med de flesta extraljusen på marknaden.

Som alternativ till polerat, kan bågarna även levereras i Aluminium Design. Här är de rostfria bågarna lackerade silver i samma nyans som anodiserad aluminium, denna färg kan med fördel också användas då man önskar lackera bågen själv. Ett annat alternativ är att bågarna leveras lackerade i önskad färgkod. I båda dessa alternativ är det fortfarande rostfritt i grunden vilket innebär att dom inte rostar.
Samtliga LightFix extraljusbågar kan levereras med monterade LED.
LightFix bågar är tillverkade på ett sådant sätt att vikten inte skiljer sig speciellt mycket mot liknande produkter i Aluminium.