Under mässan Lastbil 2012 i Jönköping så samlade CLP System AB in pengar till BRIS genom att ha en attraktion i sin monter. Attraktionen var en Formula1 simulator där besökaren fick en känsla för hur det är att köra en F1 bil.
Idag har pengarna lämnat över till BRIS på deras huvudkontor i Stockholm. Summan blev nästan 6000 kronor.
– Det var en tanke som kom fram på kvällskvisten innan mässan att vi skulle göra något vettigt med vår inhyrda simulator. Att samla in pengar på en mässa tyckte vi var en strålande idé och det blev nästan 180 personer som skänkte en slant och fick genom detta köra ett par minuter. Många körde flera gånger för att det var så kul. Det gav mera pengar till BRIS så det blev en ”vinn-vinn” situation, säger Andreas Engblom.

CLP System AB vill tacka alla som har bidragit med pengar till detta ändamål och hoppas att flera företag tar efter denna idé.

På bilden ses Andreas Engblom hålla i det diplom som BRIS överlämnade som tack för insatsen. BRIS representant var Mia Nauckhoff.
Foto: Michael Baumgarten, Egenart produktion.