Nu lanserar Kala AB TrackBlock, speciellt framtagen för alla typer av motorfordon, och med vars hjälp du slipper att ängslas för att din bil eller motorcykel, eller kanske dyrbara båt, ska bli stulet.
Trots en vikt av bara 120 gram och sin ringa storlek, 40x60x22 mm, har TrackBlock både inbyggd GPS- och GSM-antenn. Den är lätt att placera på en plats där den inte syns. TrackBlock kontrolleras med SMS från din mobil.
Du kan skicka textmeddelanden med olika kommandon till det installerade SIM-kortet i TrackBlocken och även få information. Skulle oturen eller tjuven vara framme, larmas du omedelbart via ett SMS om att bilen/båten flyttas. Via koordinater och en länk får du exakt besked om var den finns.
Med TrackBlock kan du ifrån din plats i lägenheten eller villan, se vart det bär iväg och direkt stänga av motorn i det stulna fordonet så att tjuven inte kan fortsätta sin färd. Vill du bara kolla upp att allt är okej innan du går och lägger dig kan du SMS:a till TrackBlock och få ett omedelbart svar – och en lång natts sömn.