Lagom till försäljningsstarten av nya Volvo FH kan Trux presentera sitt sortiment med designskyddade aluminiumtillbehör som frontskydd och ljusbågar till den nya lastbilen.

Konstruktörerna på Trux har arbetat flitigt sedan lanseringen och i vanlig ordning har det lagts stor vikt på tillbehörens utformning så att de följer bilens former. Trux har även valt att designskydda sina frontskydd.
I likhet med Trux övriga produkter är även dessa producerade i aluminium för minsta möjliga vikt men utan kompromiss för säkerheten. Frontskyddet Highway skyddar bilens känsliga delar och skulle olyckan vara framme så tar frontskyddet smällen och lindrar de kostsamma följderna.
– Volvo är ett av de lastbilsmärken vi säljer allra mest till och Highway är vårt populäraste frontskydd – så naturligtvis vill vi vara med och göra Volvos framtidssatsning ännu säkrare, säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.