Att skotta tunga snömassor kring huset kräver styrka. Med hjälp av McCullochs nya snöslungor görs jobbet effektivt, snabbt och med tydligt­ resultat. SB121 är en kompakt en-stegsmodell­­ som med lätthet klarar av att underhålla garageuppfarter och trädgårdsgångar. Arbetsbredden­ är 53 centimeter. PM55, med arbetsbredd på 61 centimeter, är en kompakt modell med hög kapacitet, också den lämplig­ att använda för lite mindre ytor.
PM85 är den mer välutrustade modellen för större ytor. Motorn har elstart och en arbetsbredd på 68 centimeter. Modellen har servostyrning som gör den enkel att manövrera.­ Den kontrolleras med den lättåtkomliga avtryckaren på panelen som gör det möjligt att köra varje hjul separat vilket ger över-lägsen manövrerbarhet­ ­och utrymme för snäva svängar i 180 grader. På PM85 sitter en praktisk ­halogen­lampa­ som gör det lätt att skotta i mörker.
PM55 och PM85 är utrustade med kraftiga Briggs & Stratton-motorer och bränsle­tankens volym på dessa är tre liter. SB121 har en LCT-motor­ med en bränsle­tankvolym på 1,5 liter.