Produktnyheter

Bilvårdsutrustning från Omax

En effektiv och flexibel varmluftsfläkt för användning vid rekonditionering och reparation av bilar. Det är en av flera nyheter från Omax, som Mohak Maskiner Norden AB introducerar på årets MaskinExpo, den 28-30 maj. I utbudet finns även annan utrustning för professionell vård av bilar och maskiner, såsom högtryckstvättar, kempåläggare och dammsugare.

Mohak Maskiner Norden AB har mångårig erfarenhet av professionell bilvård och däckservice. Det har gett kunskaper om vad som behövs för att underlätta arbetet och om den kvalitet som maskinerna måste leva upp till. Utifrån detta har företaget valt att erbjuda maskiner från turkiska Omax.

Effektiv varmluftsfläkt
Varmluftsfläktens inbyggda element ger snabbt värme i bilen. Den är försedd med praktiska bärhandtag och har fyra hjul som underlättar förflyttning. Värmefläktens fyra värmeelement är på vardera 1 500 watt. Motorn är på 370 watt. Slanglängden är tio meter.

Högtryckstvätt för proffs
Högtryckstvättarna från Omax är driftsäkra och stryktåliga. De är utrustade med italiensk teknologi från välkända pumpfabrikat. Högtryckstvättarna finns i både hetvattens- och kallvattensutförande, med arbetstryck mellan 150 och 300 bar. De finns även i modeller för diesel- och bensindrift. Maskinerna levereras komplett med spolarutrusning.

Kempåläggare
Omax kempåläggare är framtagna för bilar och andra fordon. Produktionen av skum görs av en invändig injektor. Av trycket blandas rengöringsmedel och luft med varandra, varvid en skumvirvel uppstår. Skummet finfördelas till en spray, som används till att täcka bilens karosseri. K-1610 och K-1612 kan även användes för olika kemikalier, till exempel avfettning.

Dammsugare
Grovdammsugarna i Omax 600-serie är perfekta för användare som behöver stor kapacitet och värdesätter egenskaper som fokuserar på effektivitet. Dammsugarna passar därför perfekt för allmänna rengöringsarbeten inom industri, verkstad och andra områden.

Mohak Maskiner Norden AB