Produktnyheter

 Högkvalitativa ljusramper 

Marknaden för belysning växer hela tiden i och med ny teknik och smarta lösningar. ABKATI har ambitionen att alltid ligga i framkant och ta in nya produkter som möter våra kunders högt ställda krav. Rigid Industries har gjort sig kända genom framför allt sina nytänkande extraljusramper.

Ramperna finns både i rakt och svängt utförande och i varianter med olika ljusbilder för bästa funktion beroende på användningsområde. Till exempel kombinerar den tvåradiga rampen E2 Combo två tekniker, 45-gradiga Specter-optiken och 5-gradiga Hyperspot-optiken, så att den både har bredden och längden på ljuskäglan vid till exempel blandad skogs-, landsvägs- och motorvägskörning.

– ABKATI står för produkter med modern teknik i hög kvalitet. Därför är det väldigt spännande att vi nu har inlett ett samarbete med Truck-Lite om Rigid. Deras ljusramper höjer vårt erbjudande till kunden och vi ser fram emot en god försäljning, säger Urban Vester, försäljningschef ABKATI. 

Ramperna har livslång funktionsgaranti och är ett mycket bra komplement till vårt erbjudande till kunden inom belysning.

Abkati