Kortnyheter

Ntex öppnar kontor på Arlanda

Transport- och logistikföretaget Ntex fortsätter att växa. I sommar har företaget öppnat ytterligare ett kontor i Stockholm, närmare bestämt vid Arlanda. Kontoret kommer att vara specialiserat på flyg- och sjötransporter. Redan nu har sex personer anställts.

I tider då allt fler minskar sina avdelningar för sjö- och flygfrakt går Ntex på offensiven.

– Vi startade vår sjö- och flygavdelning 2009 då vi övertog Ecotrans i Göteborg som hade en sådan avdelning. Sedan dess har vi haft en mycket stark utveckling. Under dessa år har vi gått från 0 till 45 miljoner kronor i omsättning, förklarar vd Thomas Ström.

– Vi ser en fortsatt stor potential inom detta affärsområde och med anledning av det har vi sagt att vi ska fortsätta att växa här.

Samtidigt har Ntex fått många nya kunder i Stockholmsregionen, flera av dem har behov av flyg- och sjötransporter.

– I takt med att vår avdelning för Sjö och Flyg växer har vi under en längre tid insett att vi måste finnas närmare landets största flygplats, Arlanda. Nu har möjligheten dykt upp och därför har vi tagit beslutet att etablera oss där.

– Efter ett intensivt arbete den senaste tiden är vi nu klara med såväl lokal som de första medarbetarna som ska arbeta där.

Nyligen öppnade kontoreti Rolsta Gård, cirka tio minuter från Arlanda och här arbetar nu sex personer.

Ntex AB