Produktnyheter

Skumrengörare för rullande arbetsplatser

Allt från kafé och kontor till matplats och sovrum. Våra bilar, lastbilar och tunga fordon har blivit som Musse Piggs husvagn: superflexibla arbetsplatser där vi tillbringar allt mer tid. Och behovet av att hålla rent på ett effektivt sätt bara ökar.

Du använder säkert ditt fordon till mer än att bara köra. Det är smidigt och flexibiliteten sparar dessutom tid. Men alla aktiviteterna lämnar spår som du behöver göra något åt.

– Ett rent fordon minskar risken för att bakterier och virus ska spridas. Och när arbetsplatsen är fräsch kan du fokusera på ditt jobb fullt ut. Vi har tagit fram skumrengöraren Super Foam Auto för att göra det väldigt enkelt att hålla en mängd fordonstyper i toppskick, från personbilar till entreprenadmaskiner, säger Hans Pettersson, produktchef på VEIDEC.

Super Foam Auto är mycket effektiv på de flesta material som finns i ett fordon, som plast, glas, textil och skinn. Skummet rengör enkelt lodräta ytor eftersom det stannar kvar, istället för att rinna av. Det går också att kliva ur fordonet och fortsätta rengöringen, eftersom Super Foam Auto även är utvecklad för att få bort insekter och trafikfilm. I vanliga fall krävs det flera kemtekniska produkter för att rengöra ett fordon. Nu räcker det med en enda sprejburk i handskfacket.

– När man rengör miljöer där vi tillbringar mycket tid är det väldigt viktigt att produkten är säker för hälsan och för miljön. Green World-märkningen på Super Foam Auto är en garanti för det, säger Hans Pettersson.

Veidec AB