Produktnyheter

Puts väck med dålig lukt

Dålig lukt i bilens kupéutrymme kan ha många orsaker och den är inte alltid enkel att bli av med. Men Power Out! Whole Car Blast tar kål på odör in i minsta skrymsle – till och med i bilens ventilationssystem.

Power Out! Whole Car Blast placeras mitt i bilen, enklast i en central mugghållare eller på mittkonsolen mellan framstolarna. Därifrån arbetar produkten på egen hand med att sanera alla tänkbara uppkomster av dålig lukt.

Det hela går till så att bilens kupéfläkt/klimatsystem justeras för maximal ventilation och återcirkulation (det vill säga att ingen ny luft tillförs utifrån). Sedan placeras Power Out! Whole Car Blast mellan framstolarna och behållaren öppnas enligt den enkla instruktionen. Bilens dörrar och fönster ska vara stängda. Efter cirka 15 minuter är det bara att slänga den tomma burken och njuta av en bil som doftar gott.

Polymerer i ODOR-X gör jobbet genom att kapsla in alla ämnen som kan skapa dålig lukt. Detta oavsett var källan finns – svårtillgängligt under stolarna eller inuti ventilationskanalerna.

Power Out! Whole Car Blast tar inte bara bort den oönskade lukten, den bidrar dessutom med en mild parfym som finns i två utföranden: New Car Scent samt Caribbean Crush, det vill säga nybilsdoft eller en doft av Karibiens blommor och frukter.

Seab AB