Produktnyheter

Utökat sortiment spiralslang

Nu utökar Hydroscand sortimentet med tre nya, flexibla, lättmonterade spiralslangar. De tre slangarna är utformade för olika tryckklasser, 280 bar, 350 bar och 420 bar, vilket gör det lätt att välja rätt slang – oavsett dimension. Med Isobar spiralslangar, är det enkelt att göra ett säkert och ekonomiskt val.

De tre Isobar slangarna har tydliga namn med en angiven tryckklass:

ISOBAR 280 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-84)
ISOBAR 350 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-85)
ISOBAR 420 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-86)

Slangarna är även väldigt flexibla och tåliga, vilket är ett måste i takt med att hydraulsystem och maskiner byggs i alltmer kompakta lösningar. ISOBARs hydraulslangar är extremt flexibla, vilket gör dem smidiga att montera, även i trånga utrymmen. Något som resulterar i en tidsvinst för kunden.

Slangarna passar utmärkt för applikationer där det ställs mycket höga krav på stora flöden och höga tryck. De är helt skalfria i ett flertal dimensioner och tillsammans med kopplingar från 47-serien, uppfyller de behoven som finns på marknaden idag.

Samtliga av ovanstående slangar är MSHA-godkända och tål temperaturer från -40C till +121C. ISOBAR 350 CO ROCK X-HP och ISOBAR 420 CO ROCK X-HP överträffar dessutom kraven enligt SAE 100 R13.

Du hittar mer information om de tre spiralslangarna på hydroscand.se.