Kortnyheter

MaskinLeverantörerna förlänger samarbetet med MaskinExpo

Samarbetet mellan MaskinLeverantörerna och Nordens största maskinmässa, MaskinExpo fortsätter. Bokningen till mässan 2011 har öppnat och arrangörerna ser fram emot förnyat förtroende från branschorganisationen.
– Vi hör idel positiva tongångar när vi pratar med våra utställare, säger MaskinExpos vd Kie Wirenholt. Det är stor skillnad mot för ett år sedan, många upplever att man hämtat in hela den nedgång som inleddes i november 2008.
Björn Bäckström, vd på MaskinLevererantörerna är nöjd med att avtalet förlängs med ett år.
– Våra medlemmar har varit mycket nöjda med MaskinExpos arrangemang. MaskinExpo har blivit branschens naturliga mötesplats samtidigt som medlemmarna rapporterar om god försäljning direkt kopplad till mässan.
Samarbetet mellan MaskinLeverantörerna och MaskinExpo förlängs till och med 2011 års mässa.
Årets mässa blev rekordstor med 528 utställare, 27.243 besökare och Stockholm Truck Meet. Undersökningar visar att 49 procent av besökarna besöker en enda mässa om året vilket gör MaskinExpo till branschens självklara mötesplats.

logo
Redaktionen