Produktnyheter

Världspremiär för Dunlops MultiTread-premiumregummeringar

Dunlop lanserar MultiTread – en helt ny serie varmregummeringar med premiumkvalitet som har samma egenskaper som nya generationen Dunlop-däck och som sänker driftkostnaderna. MultiTread är en ny generation regummeringar främst för drivaxlar, med en mängd regummeringar särskilt utformade för varje typ av service, vilket ger de förstklassiga prestanda och den låga kilometerkostnad som moderna transportfirmor efterfrågar.
De fördelar som dessa nya produkter ger är identiska med de hos nya Dunlopdäck: lång körsträcka, bra väghållning och bromsförmåga i väta samt exakt manövrering och komfort – och framförallt låg kilometerkostnad. MultiTread-processen ökar livslängden och körsträckan för Dunlop-stommar, vilket sänker driftkostnaderna och minskar påverkan på miljön.
www.goodyear.se

logo
Redaktionen