Produktnyheter

Lifesaver 4000 hjälper dig starta säkert i vinter

Allt mer elektronik och energislukande detaljer ställer höga krav på bilbatteriet. Får vi därtill en kall vinter lär en och annan stöta på problem när det är startdags på morgonen. Lifesaver 4000 är en 4.0 amp. batteriladdare för uppladdning och underhållsladdning som marknadsförs av KALA AB.
Den lilla behändiga laddaren har en 5-stegs helautomatisk laddcykel och förmår ladda ett batteri till nästan 100 procents kapacitet. Lifesaver kan dessutom vara ansluten i längre perioder när batteriet inte används. Batteriet hålls i trim utan att förstöras – så kallad underhållsladdning – Inte minst betydelsefullt för mc- och båtägare eller för alla som sysslar med veteranbilar som i många fall bara används sporadiskt sommartid. Att sällan användas är en av batteris värsta fiender.
Lifesaver 4000 är polaritetsskyddad, gnistfri, damm och sprutsäker.
Den praktiska batteriväskan innehåller:
• Intellicharge Livesaver 4000
• 3 utskiftbara kopplingskablar
Rekommenderat cirkapris är 495: – kronor inkl. moms.
www.kala.se

logo
Redaktionen