Produktnyheter

Klassisk vinterjacka från Snickers Workwear

Snickers Workwear lanserar en klassisk vinterjacka som håller dig varm i kyla, blåst och regn. Jackan följer dina rörelser utan att strama eller glipa. Smarta förvaringslösningar gör det lätt att ta med, och få fram, det man behöver.
Jackan 1188 är en vind- och vattentät vinterjacka och är tillverkad i slitstark polyester med sömmarna är tejpade. Quiltfodringen är mjuk och lagrar värmen nära kroppen. Kragen är hög och stänger snålblåsten ute. I midjan och vid ärmsluten kan man reglera värmen med hjälp av dragsko och kardborretillsluting. Twisted Arm gör att ärmen följer rörelserna utan att strama medan kroppen på jackan inte rör sig alls.
Jackan är högt skuren fram och längre där bak. På så sätt kan du komma åt dina verktyg och fickor lätt, samtidigt som jackan inte glipar i ryggen. Jackan har reflexer på ärmar och vid den snedställda bröstfickan. Den finns i grått och blått med svarta detaljer och i helsvart och finns i storlekarna XS-XXXL. Tvättas i 40 grader.

logo
Redaktionen