Produktnyheter

Smart surrning

ABT Quicks uppsamlingsklämma håller överblivet band på plats vid transport utan att du trär och knyter band. Bandet­ är vattenavvisande och håller därmed ute vatten och smuts. Banden är mjuka och följsamma och man slipper frusna band på vintern. Liksom övriga band från Forankra­ ABT AB är ABT Dry-bandet starkt och tunt och är lätt att trä i spännare. ABT Dry levereras till alla ABT-spännare för 50 mm bandbredd.
ABT Quick’n Dry är en komplett surrning för öppna lastbärare. Med vattenavvisande band och uppsamlingsklämma görs arbetet­ snabbare samtidigt som man får ökad livslängd. ABT Quick’n Dry+ har samma unika funktion som ABT Quick’n Dry. Handtaget och uppsamlingsklämman är försedda med gummibeklädda detaljer vilket gör den greppsäker och bekväm att använda.
www.forankra.se

logo
Redaktionen