Produktnyheter

770D på demotour

Magnus Bohm, maskinförare hos Hallsta JSM Delsbo, var först att känna på John Deere 770D i utförande med sex hjul och boggi. Demokörningen i contortagallringen gav mersmak. Stadig och bekväm, var Magnus spontana intryck, trots att den sexhjuliga demomaskinen är bredare än den fyrhjuliga 770D Magnus kör i vardagslag, upplevde han att den var smidigare än förväntat vid körning mellan stickvägarna.

Här ser du Magnus Bohm under provkörningen av 770D 6W. På filmen har han kört ungefär en timme och börjar vänja sig vid knappar och spakar i standardutförande. På JSM:s 770D har småknappar monterats på framsidan av spakarna med, bland annat, funktionerna för matning fram och back, massaved och trädslagsval tall och gran. Knapptryckningarna sitter som bekant i ryggmärgen och därför var det till en början lite ovant för Magnus att köra 770D 6W. Men han fick snart upp farten i contortabeståndet.

John Deere Forestry

logo
Redaktionen