Produktnyheter

Plantronics lanserar trådlös högtalare för bilen

Plantronics K100 är utvecklad för att enkelt kunna genomföra handsfree-samtal via Bluetooth medan användaren kör bil. Högtalarenheten strömmar även trådlöst musik och GPS navigation från mobiltelefonen direkt till bilstereon eller enhetens inbyggda högtalare.
Plantronics K100 är enkel att konfigurera och använda för att ta emot samtal och musik trådlöst från din mobil. Enheten kan strömma musik från alla musiktjänster i din mobiltelefon. Den inbyggda högtalaren har även en smart röstfunktion som kontinuerligt anger status för batterinivå, mute och anslutningsstatus. Högtalarens stora knappar låter användaren enkelt styra volym och andra funktioner och samtidigt koncentrera sig på körningen. K100 har även en praktisk billaddare som man enkelt kan koppla till bilens cigarrettändaruttag.  
 
Plantronics K100 är utrustad med dubbla mikrofoner och DSP-teknik som håller användarens röst skarp och tydlig och begränsar omgivande buller. Även teknik för ekosläckning förbättrar ljudet på båda sidor av samtalet. Plantronics nya högtalartelefon har en enkel, elegant design med en robust klämma på baksidan, vilket håller enheten säkert på plats när den är monterad på bilens solskydd. K100 ger upp till 17 timmars taltid och upp till 15 dagar standby-tid på en enda laddning.
www.plantronics.com

logo
Redaktionen