Blogg och filmer

Ny App från Webasto

Har du en lastbil, personbil, entreprenadmaskin eller annan maskin med en Webasto parkeringsvärmare monterad? Då kan lyckan vara din. Nu kan du starta din parkeringsvärmare genom ett tryck på din mobil med operativet Android 1,6 eller iPhone OS4. Appen är helt gratis och är specialutveckald för Webastos parkeringsvärmare med GSM-start.

Många dieseldrivna personbilar på den svenska marknaden har redan en tillsatsvärmare installerad från fabrik. En tillsatsvärmare arbetar endast när bilen är startad och temperaturen är låg. Många ägare och brukare till en diselbil har inte vetskapen om att deras fordon kan bära på denna hemlighet. Om bilen redan har en bränsledriven tillsatsvärmare installerad kan vägen till en komplett parkeringsvärmare vara kort, ibland bara en mjukvaru-uppdatering bort.

Har du redan ett fordon eller maskin med Webasto GSM-start, Telefonstart TC2 comfort eller Connect kan du nu gratis tanka ner din app till din telefon. Prova appen även om du inte har alla pusselbitar. Du kanske har telefonen samt bilen med värmare och bara saknar GSM-starten. GSM-start kostar från 6.275 kronor (inklusive moms) och är gränssnittet mellan din bil och din smartphone. Installation och Thermo Plus tillkommer.

www.webasto.se
Ladda ner appen för androidtelefoner
Ladda ner appen för iPhone