Produktnyheter

Portabel Bluetooth handsfree

Parrot är en av Europas ledande tillverkare av Bluetooth Handsfree för bilmontage och har unikt framtagen programvara för att dels passa alla telefoner och dels ge bästa ljudkvalitet med full duplex och brusreducering.
Nya Parrot Minikit Slim har elegant design i aluminium och gummi, inbyggd mikrofon och högtalare. Den nya Minikit Slim kan enkelt användas utan fordonsinstallation. När mobiltelefonen parats med enheten synkroniserar Parrot Minikit Slim automatiskt telefonboken med kontakterna, som sedan läses upp på svenska.
Mikrofon och högtalare av hög kvalitet ger bästa ljudkvalitet, vibratorfunktion vid inkommande samtal finns också tillgängligt. Enheten laddas via medföljande 12V cigg.kabel eller USB-kabel. En laddning räcker i cirka 20 dagar.
www.m-sjoberg-ab.se

logo
Redaktionen