Nyhet

Widik har utsetts till Gasellföretag

Widik AB, med agenturen för oljemärkena Pennzoil och Quaker State, har för 2010 utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Urvalskriterierna är mindre än en procent av Sveriges aktiebolag.
– Fantastiskt roligt, säger en glad och stolt Göran Siegler, vd på Widik AB. Det här är ett bevis på att den långsiktiga strategi vi satt upp verkligen ger resultat. Dock ska man komma ihåg att vi aldrig hade varit där vi är idag utan våra fantasiska kunder. Vi vill därför passa på och tacka alla våra kunder som gjort detta möjligt.
– Vi har lagt väldigt stor vikt på att upprätthålla en hög servicegrad gentemot kunderna, fortsätter Göran. Snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser, bred portfölj och närhet till teknisk support är några av de faktorer som vi vet kunder värderar väldigt högt. Därför läggs mycket fokus på att ständigt upprätthålla eller förbättra dessa faktorer. Exempelvis har vi investerat i en egen bulkbil för att effektivisera våra leveranser till våra bulkkunder.
Även ett ökat anslag i marknadsföringsbudgeten tror Göran är en bidragande orsak till den goda tillväxten. Numera syns de i diverse sportsammanhang, främst inom diverse bilsporter. Till exempel har de under två säsonger varit med som en av huvudsponsorerna i Top-doorslammer Cup som sänts på TV4-sport.
www.widik.se

logo
Redaktionen