Produktnyheter

Audi lanserar mobil hemsida

För att öka tillgängligheten lanserar Audi Sverige nu en mobil hemsida som fungerar på samtliga mobila plattformar. Den mobila sidan ”m.audi.se” är anpassad för mobilernas skärmar och innehåller ett stort urval av funktionerna från Audis internetsida.
Målsättningen med Audis mobila hemsida är att erbjuda kunder information om Audi oavsett var de befinner sig. När användaren surfar in på mobilsiten möts han av en rad olika menyval som alla påminner om de funktioner som huvudsiten www.audi.se har – men här i mer koncentrerad form.
Under ”Modeller” kan användaren välja att se specifik information om den modell han är intresserad av eller göra ett urval i den något förenklade bilkonfiguratorn som finns tillgänglig för flera av modellerna. Ett ytterligare menyval är fliken ”Upplevelser” där användaren hittar information om motorsport, design, teknik, Audis historia samt olika Audi spel och applikationer.
Även den som söker information om bilfinansiering kan få hjälp med detta via den mobila hemsidan under fliken ”Finansiering”. Dessutom innehåller siten ett omfattande lexikon med fakta om teknik, innovationer och utrustning från Audi. Under menyvalet ”Assistans” finner användaren nyttig information om Audis mobilitetsgaranti samt hjälp att hitta närmaste Audi återförsäljare via GPS från befintlig position.
Adressen till Audis mobila hemsida är ”m.audi.se”, ”mobil.audi.se” eller ”www.audi.se”. Den som inte vill surfa på den mobilanpassade sidan kan enkelt växla över till internetversionen ”Audi.se” genom att klicka på knappen ”klassisk” längst ner på sidan.

logo
Redaktionen