Nyhet

Mitsubishi utökar i Linköping

Mitsubishi har förstärkt sitt återförsäljarnät i Linköping. Den första december öppnade AutoPartner på Bonnorpsgatan 6, i det bilhandlartäta området Tornby i Linköping sina dörrar för Mitsubishi kunderna. Mitsubishi är i och med detta representerat på fyra platser i Östergötlands län.
– Den förstärkta närvaron i Linköping är en del i vår plan att utöka vårt nät av återförsäljare på strategiskt viktiga orter. Vi inleder därför nu samarbetet med en av Linköpings ledande bilåterförsäljare, AutoPartner. Tillsammans ska vi öka Mitsubishis närvaro och marknadsandel i Linköping med omnejd, säger Martin Åhrbom, chef för återförsäljarutveckling på Mitsubishi Motors Sverige.
– Mitsubishi har ett aktuellt och starkt modellprogram med attraktiva och prisvärda bilar vilket har gjort att Mitsubishi under de två senaste åren varit en av vinnarna på den svenska bilmarknaden. Tillsammans med de övriga varumärkena som vi representerar ser vi att Mitsubishi med sitt starka modellprogram gör oss till en komplett bil-leverantör i Linköping. Dessutom har vi saknat en pickup i vårt transportbilsutbud. Med Mitsubishi L200 får vi ett komplett och starkt utbud av lätta transportbilar, säger Lars Eriksson koncernchef för AutoPartner.