Nyhet

Tävling: Vinn en SuperTooth ”Buddy”

Om du lyckas lösa annonspusslet i Bil & Verkstad 8-2010 (sidan  78) kan du vinna en SuperTooth ”Buddy”. Det är en liten, elegant enhet som väger 100 gram och som fästes på till exempel solskyddet. Buddy är en trådlös handsfree som sänder via Bluetooth.
Buddy är konstruerad för att användas i bil och anpassas automatiskt till Bluetooth 2.1  mobiltelefoner. Även mobiler med tidigare versioner av Bluetooth kan användas efter en enkel anslutningsprocess. Utgående ljud håller högsta kvalitet och den kraftiga högtalaren gör det lätt att höra den man talar med – även i bullrande storstadstrafik.
Ditt tävlingssvar behöver vi senast 25 januari 2011.
E-posta dina svar till redaktion@biloverkstad.se, märk gärna mailet med ”Bil & Verkstad, Tävling 8-2010”.
Lycka till.

www.kala.se

logo
Redaktionen