Produktnyheter

Tre nyheter från Lightforce

Lightforce har kommit ut med tre stycken nyheter på den svenska marknaden. De lanserar 55 och 70 Watts extraljus i storlekarna 170 och 240 millimeter. De släpper också uppgraderingssatser till gasurladdningsteknik i 55 och 70 watt som passar flera av Lightforces extraljus.
***
170 Striker & 240 Blitz Xenon 55W eller 70W som klarar 9-32V
Effektkungen Lightforce har idag som enda premiumtillverkare en 50 Watts gasurladdningslampa (xenon). Nu tar vi ytterligare ett steg och lanserar 55 och 70 Watts extraljus i de populära storlekarna 170 och 240 mm. Ljuskällan (glödlampan) är avpassad efter den högre effekten från drivdonen (55W drivdon har 55W lampa osv) med en större brännkammare som förutom en längre livslängd även ger mer ljus och en större ljusbild. Givetvis omfattas även nykomlingarna av vår treårsgaranti. Drivdonen är små och lättplacerade med långa kablar, de klarar en ingångsspänning på 9 – 32V.
***
Uppgraderingskit för RMDL- och E-serien (halogen) samt HID med externt drivdon klarar 9-32V
Som första premiumtillverkare släpper nu Lightforce uppgraderingssatser till gasurladdningsteknink i 55 och 70 watt som passar till i princip alla tidigare modeller av Lightforce extraljus. Ombyggnationen går snabbt och är mycket enkel. För maximal effekt är det viktigt att ljuskällan placeras i reflektorns fokus, med Lightforce originalprodukter säkerställs detta. Dessutom omfattas ombyggnadssatsen (ej glödlampan) av Lightforce treårsgaranti. I övrigt egenskaper enligt ovan.
***
Uppgraderingskit för DL240XGT (halogen) klarar 9-32V
Även den i 55W eller 70W. Enkel att montera. Ljuskällan är avpassad för den högre effekten från drivdonet (55W drivdon har 55W lampa osv) med större brännkammare och mera gas. Vilket ger dig större ljusbild och längre livslängd. Kabellängd till ballast 115 cm. OBS drivdonet monteras externt. (det är även möjligt att uppdatera DL240HID med internt drivdon, det nya donet hamnar externt).
www.lightforce.se

logo
Redaktionen