Produktnyheter

Nexa Autocolor – officiell lansering på den svenska marknaden

– Efter att vi nyligen har köpt en distributionscentral i Sverige har Nexa Autocolor ägnat de senaste åren åt att investera i en ny distributionskanal och personal samt  i nyförsäljning, tekniska och marknadsföringsresurser. Detta resulterar nu i en officiell lansering av Nexa Autocolor varumärket på Automässan i Göteborg, vilket ger oss ett fullt utvecklat åtagande att tillhandahålla samma goda service till den svenska marknaden som har gjort företaget så framgångsrikt i resten av Europa och världen, säger Marianne K. Fransen, marknadsansvarig för PPG Skandinavien.
– Vårt uppdrag är att förbättra lönsamheten hos våra kunder genom att leverera produktiva och innovativa produkter och processer. Vi erbjuder de mest exakta och användbara färgverktygen tillsammans med värdefulla tjänster för att optimera prestanda. Vi är stolta över att erbjuda detta till den svenska marknaden, och välkomnar möjligheten att få presentera oss och etablera långsiktiga relationer med bilindustrin på Automässan i Göteborg i monter E02:22, säger Marianne K. Fransen.
Nexa Autocolor är ett varumärke tillhörande PPG Industries – världens ledande företag inom billacker för bilindustrin och andra större fordon – som har funnits sedan 1883. Nexa Autocolor har en historia av att förse marknaden med innovativa produkter för att förbättra verkstadens produktivitet och lönsamhet. År 1992 var Nexa Autocolor det första färgföretaget att lansera en vattenspädbar grundfärg – Aquabase – till fordonsindustrin Refinish marknaden, snabbt följt av P110-5000 – den första Refinish UV primern. Denna innovation har fortsatt fram till idag med P190-6659 HS + Express klarlack – det snabbaste klarlack systemet – och Self Levelling  Primer P565-5601/5/7 – det första vått-i-vått primer systemet som dramatiskt förbättrar produktiviteten utan att äventyra slutresultatet.
– I samarbete med Aquabase Plus – den första och nästa generationens vattenspädbara grundfärger på marknaden – och vår färgbox WB Variant Deck, alla våra produkter är lätta att använda, korrekta och är de mest omfattande på marknaden”, avslutar Marianne K. Fransen.

logo
Redaktionen