Produktnyheter

Ny webbplats förenklar och effektiviserar för bilägare

– Kundernas behov har varit i fokus vid utvecklingen av den nya webbplatsen, som bland annat innehåller tips och råd till både nyblivna och mer erfarna bilägare. Det finns även en sökfunktion som hjälper kunden att hitta rätt reservdelar, berättar Thomas Hansson, webbansvarig på Autoexperten.
Sökning sker via bilens registreringsnummer och genom en koppling till reservdelskatalogen får kunden exakt rätt reservdel för sin biltyp och årsmodell. Produktsortimentet innehåller även tillbehör och verkstadsutrustning till bilverkstäder. Totalt finns mer än 340.000 artiklar i sortimentet, oftast tillgängliga för leverans samma dag.
– Den nya formen förenklar och effektiviserar besöket på webbplatsen. Det har blivit enklare att navigera på sajten och vi har fyllt på med mer information om våra verkstäder, fortsätter Thomas Hansson.
Autoexperten servar alla bilmärken och har nära 70 butiker och mer än 350 verkstäder runt om i Sverige. Samtliga butiker och verkstäder är sökbara och presenteras med kartfunktion och lokal information. Det finns även en filtreringsfunktion för sökning av exempelvis verkstäder som är specialiserade på service av dieseldrivna bilar.
– Lanseringen av den nya webbplatsen är ett naturligt steg i vår modernisering och lyfter fram vår roll som en expert inom fordonsbranschen, säger Thomas Hansson.
www.autoexperten.se

logo
Redaktionen