Produktnyheter

Pro-Tec Diesel Partikel Filter Cleaner

Denna högrengörande produkt för dieselpartikelfilter är en speciell Dieseltillsatslösning som används som en regenerations hjälp i  partikel filtret. Den minskar antändningstemperaturen på sotet i partikelfiltret som garanterar permanent och fullständig rengöring under drift.
– Det mest ekonomiska sättet att rengöra partikelfiltret på. Produkten kan användas i alla dieselmotorer och blandas med alla dieselbränslen, säger Pro-Tec i ett pressmeddelande.
Användning
Produkten kan användas i alla diesel motorer kan blandas med alla diesel bränslen.
Instruktioner
Var uppmärksam på doseringsanvisningarna. Tillsättes före påfyllning av diesel. 375 ml för 60 till 80 liter diesel. Regelbunden användning var 3e månad rekommenderas. Viktigt att inte överdosera! OBS ska ej användas i fordon med  elektronisk regeneration med  additiv tank system som tex. Citroën och Peugeot.

logo
Redaktionen