Produktnyheter

Helautomatisk batteriladdare med ”kom–ihåg”

Med 7.0 amp laddningskapacitet och ett minne som gör att den automatisk återupptar laddningsprocessen efter ett strömavbrott, är nya Lifesaver 7000 från KALA AB alla hårt prövade vinterbilisters drömpryl. Men också en värdefull pryl till husvagnsentusiaster samt ägare till veteranbilar och båtar vars batterier behöver underhållsladdning för att inte ta skada under längre perioder utan att vara i bruk.
Den behändiga laddaren har en 5-stegs helautomatisk laddcykel och laddar snabbt till nästan 100 procents kapacitet och underhåller samt rekonditionerar batteriet efter en djupurladdning.
Många andra batteriladdare måste, om strömmen brutits, återstartas på plats – Inte helt enkelt om husvagnen parkerats i fjällvärlden eller båten finns på en uppläggningsplats många mil bort. Lifesaver 7000 kräver inte denna åtgärd. Tack vare ett inbyggt minne kommer Lifesaver 7000 dessutom ihåg var i processen strömmen bröts och återstartas automatiskt i detta läge.
Lifesaver 7000 kan vara ansluten månadsvis och ser hela tiden till att batteriet hålls i perfekt trim och förlänger därmed batteriets livslängd högst väsentligt. Lifesaver 7000 är polaritetskyddad, gnistfri, damm och sprutsäker. Levererar 7 A.
Rekommenderat cirkapris är 895: – kronor inkl. moms.
www.kala.se

logo
Redaktionen