Produktnyheter

Fyra nya bilradiomodeller från Blaupunkt

Blaupunkt fortsätter sin långa historia av att tillverka bilradioapparater döpta efter världsstäder. I januari 2011 presenterar den nordiska Blaupunkt distributören Blooball AB de nya modellerna Blaupunkt Atlanta 110, Madrid 210, San Francisco 310 och Toronto 410 BT.
Med den nya modellen Toronto 410 BT finns det en komplett uppsättning bilradioapparater som klarar alltifrån att spela CD-skivor till att lyssna på MP3-filer från SD-kort eller USB-stickor, koppla mobilen handsfree till bilradion och streama musik via Bluetooth. Självklart har alla nya modeller Blaupunkts unika radiokoncept för bästa radiomottagning.
Massor av teknik, utan att vara för tekniskt
Du måste inte vara ett tekniskt geni för att få glädje av all den teknik som Blaupunkt har fått in i modellerna; de har alla grundfunktioner som ett kraftfullt inbyggt slutsteg på 4×50 watt, lågnivåutgångar, en front aux-ingång och löstagbar frontpanel för stöldskydd.
De rekommenderade priserna i handeln startar från 1.499 svenska kronor.
Ytterligare information finner du på http://www.blooball.com/

logo
Redaktionen