Produktnyheter

Geneve-premiär för Mazda Minagi

Det blir världspremiär för konceptbilen Mazda Minagi på Geneve-salongen i början av mars. Mazda Minagi är en kompakt crossover som för första gången har Mazdas nya SKYACTIV teknik och som också visar Mazdas nya designtema KODO – Soul of Motion. Minagi är en spännande början av Mazdas nästa generations helt modeller.
Konceptbilen Mazda Minagi har all den nya SKYACTIV teknik som just nu är i utvecklingens slutskede. Detta innebär helt nya och mycket bränslesnåla bensin- och dieselmotorer, nya växellådor, både manuella och med automat, samt nya och betydligt lättare chassin och bottenplattor.
Mazda Minagi har även Mazdas nya designspråk KODO, som allra först syntes på den uppmärksammade konceptbilen Shinari förra hösten. Även Shinari finns i Mazdas monter under Geneve-salongen tillsammans med all den nya SKYACTIV tekniken.

logo
Redaktionen