Nyhet

JOAB öppnar serviceverkstad i Stockholm

I December 2010 tecknade JOAB ett samarbetsavtal med Harald Danielsson Bil och Byggsmide AB (nedan kallat HD Bil). Detta för att ytterligare stärka JOABs ställning i Stockholm.
Äntligen har vi hittat en kompetent samarbetspartner som är verksam både norr och söder om Stockholm och vi vet kommer leva upp till de höga krav på kompetens och nåbarhet som vi ställer, säger JOABs styrelseordförande Jan Olsson.
HD Bil har en 40-årig historia som svets- och smidesverkstad och har sedan 10 år tillbaka även utvecklat en serviceverkstad för alla typer av tunga fordon.
HD Bil har verkstad i Upplands-Bro norr om Stockholm och en helt ny verkstad som invigs början av 2011 i Jordbro söder om Stockholm.
– HD Bil har i många år servat JOABs lastväxlare och när JOAB nu satsat på sopbilar, är vi mycket stolta över att JOAB valt oss som samarbetspartner för service (efter) marknaden både norr och söder om Stockholm. JOABs mål att alltid leverera de bästa produkterna sammanfaller väl med våra egna. JOABs kunder skall få bästa möjliga service på våra båda anläggningar, säger Sune Danielsson, vd och ägare av HD Bil och Byggsmide AB.
HD Bil har de mest frekventa av JOABs reservdelar på hyllan. Personalen har genomgått utbildning av ”anaconda” på JOABs anläggning i Blomstermåla i Mönsterås kommun, där ”anaconda” tillverkas. Allt för att så snabbt som möjligt kunna ge kunderna den service de förväntar sig på sin JOAB-produkt.

logo
Redaktionen