Produktnyheter

M729- och R168-däckmönstren tillgängliga som regummerade däck

Nu marknadsförs både drivdäcksmönstret Qualitread M729 och släpvagnsmönstret R168 under namnet Bridgestone Retread i Europa. Från och med april 2011 kommer även Qualitread M729 EVO att ingå i Bridgestones regummerings-sortiment. Bridgestones regionaldäck M729 med dess djupa multiklacksmönster är känt för sin långa livslängd och motståndskraft mot oregelbundet slitage. Regionaldäcket R168 med dess breda släpvagnsmönster ger utmärkt livslängd för alla körförhållanden.
Ny global varumärkesstrategi
Dessa nytillskott till Bridgestones Retread-sortiment ingår som en del av Bridgestones nya globala strategi, som innebär att man gradvis kommer att flytta över alla Qualitread-mönster till varumärkena Bridgestone Retread och Bandag.
I denna nya strategi kommer Bridgestones premiumsortiment Retread att erbjuda alla de senaste högprestandamönstren och materialen från Bridgestone till den paneuropeiska fjärr- och regionaltransportsektorn – med fokus på kilometerkostnad och kilometerbaserade kontrakt.
Utvidgning av Bandag-sortimentet
Varumärket Bandag fortsätter att erbjuda lösningar på tre nivåer. Högst upp ligger Bandag Premium Application-Specific-utbudet som är ett komplett sortiment av Bandags egna mönster, som omfattar alla tillämpningar och axelpositioner, på en prisnivå som ligger just under Bridgestone Retread-produkterna.
I ett något lägre prisläge återfinns Bandag Standard, som nu stärks i och med tillskottet av flera tidigare Bridgestone Qualitread-mönster.
På den tredje nivån ligger det populära Bandag Value Line-sortimentet för priskänsliga transportföretag.
Det kombinerade utbudet av Bridgestone Retread- och Bandag-produkter görs tillgängligt genom ett nätverk av mer än 140 Bandag-representanter i Europa.

logo
Redaktionen