Produktnyheter

Kraftpaket till 10 tums klingor

  • Kap- och geringssågen GCM 10 J Professional från Bosch har en kraftig 2000 W motor för precis sågning av lister, paneler, aluminiumprofiler osv.
  • Den är kompakt och är smidig att transportera, då den väger endast 14,5 kg och har integrerat handtag
  • Den robusta och dammresistenta konstruktionen ger en lång livstid

Den nya kompakta kap- och geringssågen GCM 10 J Professional till 10”-sågblad från Bosch har utrustats med en kraftig, nyutvecklad 2000 W motor samtidigt som vikten kunnat hållas på låga 14,5 kg. Sågen har inget utdrag och är därför lämplig för precisionsarbete i så vitt skilda material som trä, aluminium och plast. Tack vare sin låga vikt och kompakta design med integrerat handtag är den mycket lätt att transportera från jobb till jobb.
Exakta snitt en hit
Man kan få precisa resultat med den nya kap- och geringssågen tack vare verktygets mycket detaljerade och synliga vinkelskala samt en smidig lutningsjustering. När man sätter igång med sitt arbete, ser den inbyggda Softstart-funktionen till att sågen startar mjukt. Därmed undviker man att säkringarna går. Handtaget Softgrip förbättrar arbetskomforten och garanterar rena och exakta snitt. Dessutom är sågen utrustad med integrerat stöd och gummifötter, så att man slipper vibrationer. 
GCM 10 J Professional har en robust konstruktion och dess dammresistenta motor ger verktyget en mycket lång livslängd. Samtidigt är den också prisvärd. Den nya kap- och geringssågen från Bosch kan köpas hos ledande försäljare av professionella verktyg över hela landet för ett rekommenderat försäljningspris av 3995 kronor.
Specificationer, GCM 10 J Professional               
Nominell Effekt: 2000 W
Varvtal Obelastad: 4500 rpm
Klingdiameter: 254 mm
Max kaplängd: 130 mm
Max kaphöjd: 89 mm
Geringsinställning: 47 V, 47 H
Lutningsinställning: 47 V/ 2 H
Vikt: 14,5 kg
 
Med den nya kap- och geringssågen GCM 10 J från Bosch får man stark motorkraft på 2000 W, exakt kapning och extremt lång livstid i en och samma maskin – som väger endast 14,5 kg.

logo
Redaktionen