Produktnyheter

Infoflex Data har lanserat däckförvaring integrerad med Infoflex Verkstad

Att erbjuda däckförvaring (även kallat däckhotell) till sina kunder ger verkstaden ett bra tillskott i verksamheten, förutom vinsterna med att förvara och sälja däck, blir verkstadskunden mer trogen sin verkstad. Detta ger ofta mer verkstadsjobb på varje kund och bidrar till en ökad lönsamhet.
Infoflex Verkstad kan enkelt kompletteras med funktionen däckförvaring vilket ger användaren ett bra verktyg för administration av däckhanteringen. Planeringen av däckjobben sköts enkelt och effektivt med Infoflex Tidplan och kundkommunikationen sker blixtsnabbt via SMS eller e-post direkt från programmet.
Infoflex Verkstad är ett affärssystem för både små och stora fordonsverkstäder.
www.infoflex.se

logo
Redaktionen