Produktnyheter

Allt du behöver veta om fartkameror i Sverige

Rätt hastighet räddar liv – och kan spara många sköna slantar.  Ändå är fartkameran minst sagt omdiskuterad. I dagarna lanserades därför en helt ny site – www.fartkameravarnare.com  – som inte bara ger fakta om fartkameror i vårt land utan även bakgrund till varför de finns, samt information om på vilka vägar de fler än 1.000 kameror har placerats ut. Utöver detta finns länkar till Trafikverket och till Polisen.
www.fartkameravarnare.com kan man dessutom beställa fartkameravarnaren Cruise Control GPS. Den är lättmonterad – ansluts till cigarettändaruttaget – enkel att använda och har gratis uppdatering varje månad under första året. Därefter kan den som vill få en prenumeration på uppdatering för en månadsavgift.
När en fartkamera nalkas ger apparaten ifrån sig ett pip, och om hastigheten inte är den rätta förvandlas ljudet till en alarmsignal – I akt och mening att du inte ska råka illa ut! Även den mest laglydige trafikant kan färdas säkrare genom att i god tid bli förvarnad om en kamera och ta ut ett rejält avstånd till bilen framför. Allt oftare kommer nämligen olycksrapporter om att en ökande mängd trafikolyckor inträffar när bilar seriekrockar sedan första bil i kön tvärbromsat, för att undvika att bli fångad av fartkameran.
www.kala.se

logo
Redaktionen