Produktnyheter

Kraftfullt multiverktyg löser ”alla” uppgifter

Hantverkare arbetar dagligen inomhus och utomhus med renoveingsprojekt som kräver många olika specialverktyg. Nu kan de nöja sig med färre verktyg. Multiverktyget GOP 250 CE Professional från Bosch är verktygslådans flexibla allkonstnär som kan utföra alla möjliga typer av slipning, sågning, fräsning, polering och skrapning och gör arbetsdagen enklare och mer flexibel.

Hela verktygslådan i ett verktyg
Multiverktyget är inte bara ett verktyg. Den universella adaptern gör det enkelt att växla mellan många olika tillbehör, inklusive sågblad, slipskivor och skrapor, som alla kan justeras och anpassas till den individuella uppgiften.
Maskinen är konstruerad så att den ligger bekvämt i handen och är lätt att hantera även med en hand. Greppet är tunt och ergonomiskt utformat, vilket gör det lätt att använda den i hörn och trånga utrymmen.

Kraftfullt precisionsverktyg
Multiverktyget har en kraftfull motor på 250 watt vilket gör det till ett av de mest kraftfulla i sin klass. Bosch ”Constant Electronic Technology” garanterar att maskinen fungerar kontinuerligt under tung belastning och du kan i förväg ställa in hastighet så att den fungerar i olika material som masonit, trä, färg, järn, kakel, silikon, akryl, glasfiber och isolering. Eftersom multiverktyget skär oscillerande får man extrem precision, oavsett om den används som slipmaskin eller såg. Den flexibla kulleden garanterar att sladden inte skadas när man arbetar i begränsade utrymmen. Multiverktyget är ett kraftfullt och prisvärt komplement till den trådlösa versionen GOP 10,8 V-LI Professional som redan finns på marknaden där den gjort succé bland hantverkare.

Det nya Bosch multiverktyget GOP 250 CE Professional finns tillgängligt hos ledande återförsäljare av professionella elverktyg över hela landet.

www.bosch.se

logo
Redaktionen