Nyhet

Danskt verktygsföretag satsar på Sverige

Efter fyra framgångsrika år sedan starten 2006, satsar nu BaTo Nordic a/s på den Svenska marknaden. BaTo Nordic tillhandhåller och marknadsför professionella handverktyg, luftverktyg, specialverktyg och verktygsvagnar under det egna varumärket BaTo ProfTool, samt ett kompletterande verktygssortiment från noga utvalda producenter och partners i Europa och Asien.
– Våra verktyg är i första hand avsedda och anpassade för professionella användare inom Fordon, Industri och Byggsektorn, men även privatkunder har ett stort intresse för våra produkter eftersom som vi har en mycket attraktiv prisbild, säger Henrik Toftegaard, vd för BaTo Nordic. Produkterna matchar alla nuvarande leverantörer på den Svenska marknaden när det gäller funktion, pris och kvalite, och tillsammans med våra partners har vi ett stort och heltäckande verktygssortiment för Autobranschen.
Målet är nu att långsiktigt bygga upp ett starkt återförsäljarnät för produkterna i Sverige, och tack hög kvalité, ett brett sortiment, humana priser, och hög servicegrad är möjligheterna till framgång stora. I Danmark har de etablerat sig på rekordtid och är idag en tung aktör på den Danska marknaden och huvudleverantör till många namnstarka kedjor och kunder.
Från årskiftet har de en försäljningsansvarig på plats i Sverige, Peter Malmqvist, som kommer att bearbeta marknaden offensivt och noggrant. Peter Malmqvist utgår från Hörby i Skåne men kommer att arbeta över hela Sverige.
Distributionen av produkterna kommer att ske från ett lager i Slagelse i Danmark, och tillsammans med distributionspartners kommer de att kunna hålla en bra servicenivå på leveranser till Sverige.
– Vi ser mycket fram emot att få ta oss an den Svenska marknaden, och ser bara möjligheter med vårt framgångskoncept BaTo ProfTool, avslutar Henrik!
www.batonordic.dk

logo
Redaktionen