Produktnyheter

Ny serie extremt lätta hel- och halvmasker

Moldex, världsledande på hörsel- och andningsskydd, har utvecklat en ny serie extremt lätta hel- och halvmasker med ramlös design, utrustade med ett revolutionerande gas- och partikelfilter.
Moldex Serie 9000: En ultralätt helmask som endast väger 360 gram. Masken är konstruerad utan ram vilket gör den lätt och bekväm att använda. Istället har den två elastiska band och ett behändigt spänne som enkelt kan justeras och anpassas efter behov.
Serie 9000 har ett generöst panorama-visir med större utseende som ökar uppfattningen av rörelser i omgivningen. Visiret är tillverkat i reptålig polykarbonat som behandlats med avancerad hydrofobisk beläggning som gör det enkelt att rengöra.
Moldex Serie 7000: En komfortabel halvmask med modern design som har en maskkropp tillverkad av hudvänlig termoplast, TPE. Enkel att underhålla och rengöra, utrustad med justerbara band med optimal tillpassning som kan fixeras (LOCK) eller lösgöras (DROPDOWN) vid exempelvis raster.
Båda andningsmaskerna är utrustade med EASYLOCK. Dessutom ger maskerna lägre andningsmotstånd med högre kapacitet tack vare den patenterade veckade filterteknologin.
Filtret har två komponenter som kan kombineras med varandra, eller användas separat. Det finns därför inget behov av filterhållare, adaptrar eller extra förfilter, vilket förenklar hanteringen och reducerar lagerhållningen med i genomsnitt 30 procent mindre delar.
www.moldex.se

logo
Redaktionen