Film

Arbetsjacka med inbyggda värmeelement [Film]

Milwaukee fortsätter att utveckla marknadens bredaste kompakta batteriserie med lanseringen av den nya uppvärmda M12 arbetsjackan. Jackan drivs av Milwaukees M12 batteri som är kompatibelt med hela Milwaukees M12 serie med kompakta elverktyg. Genom att utnyttja innovativ teknologi värmer jackan kroppen och stimulerar blodcirkulationen även på de kyligaste arbetsplatserna. Batteriet ligger gömt i en diskret ficka och ger upp till sex timmar konstant värme på en laddning.

Milwaukees arbetsjacka C12 HJ är designad för att ge användaren värme och komfort även under de tuffaste väderförhållanden både på och utanför arbetsplatsen. Jacken är lika bra för krävande arbetsuppgifter i bitande kyla som till olika fritidsaktiviteter i alla slags väder.
Tack vare tre värmezoner som är insydda i materialet kan jackan leverera jämn och behaglig värme som ger en oöverträffbar användarkomfort. Värmezonerna är strategiskt placerade för att ge användaren optimal uppvärmning av kroppen. Jackan har tre värmenivåer; låg, medium eller hög och regleras enkelt via en knapp som är placerad på bröstet.
Jackan är även både vindtät och vattenavvisande för att ge användaren bästa möjliga flexibilitet under alla tänkbara väderförhållanden.
Milwaukees M12 serie består nu av 25 produkter som alla drivs av samma batteri. Genom konstant innovation inom Lithium-Ion teknologin fortsätter Milwaukee att utveckla sitt sortiment. Jackan är tillgänglig för leverans i april.

 • Egenskaper
 • Driftstid: Upp till 6 timmar kontinuerlig värme per laddning.
 • Vattenavvisamde & vindtät.
 • Tre värmezoner värmer kroppens kärnområden.
 • Tre värmenivåer i tillägg till uppvärmningsfunktionen.
 • Enkel värmekontroll placerat på bröstet.
 • Praktisk batterihållare placerat i diskret ficka på jackans baksida.
 • Specifikationer
 • Batteri: 12V LITHIUM-ION (säljes separat)
 • Laddningstid: ca. 30 min
 • Värmezoner: 3 (Höger/vänster bröst och rygg)
 • Värmenivåer: 3 + Uppvärmningsfunktion
 • Fickor: 2 sidofickor + bröstficka till Mobil/MP3
 • Material: Soft Shell: 95% Polyester / 5% Spandex
 • Storlek: M-XL
 • Skötsel: Handtvätt utan batteri

www.milwaukeetool.se

logo
Redaktionen