Produktnyheter

Clarion lanserar två nya bilradio med Blåtand

Clarion CX501E.


Clarion, specialiserad på ljud i bilen och elektronisk utrustning, lanserar bilradiomodellerna CZ501E och CX501E.
– Nu behöver användare inte längre välja mellan handsfree-funktion eller utmärkt ljudkvalitet, påstår företaget i ett pressmeddelande.
Bilradiomodellerna är utrustade med anslutningsmöjligheter som är mycket enkla att använda. De har bägge en USB-port (placerad på framsidan på CZ501E och baktill på CX501E.). Har du iPod eller en iPhone kan du dessutom ansluta dessa direkt till bilradion med den medföljande kabeln för att spela upp hela din musiksamling.
Kommunicera fritt
Båda är utrustade med Blåtandsfunktion som ger dig tillgång till telefonens innehåll (telefonbok och filer). Faktum är att du kan kommunicera fritt via bilradions handsfree-läge tack vare den inbyggda mikrofonen på framsidan. Du kan också spela upp all musik som finns lagrad i telefonen med hjälp av Blåtandsfunktionen.                                      
Modellen CX501E är i 2-DIN och har bland annat en variabel belysning i 728 färger. Det innebär att du kan anpassa färgerna i bilradion till exakt samma belysning som bilens övriga panel har. Den stora volymknappen är centralt placerad för en ergonomisk och säker hantering.

logo
Redaktionen